Reduceri!

Set tacamuri inox ROSE MARY 30 piese

(O recenzie client)

196,00 lei

Descriere

Setul de tacamuri inox ROSE MARY 30 piese

*Setul de tacamuri inox ROSE MARY 30 piese este un set de tacamuri produse sub brandul ICOS SIBIU, brand sibian de traditie, prezent pe piata romaneasca din 1923.

*Tacamurile din setul ROSE MARY  au la baza un model care a aparut pentru prima data in CATALOGUL firmei in anul 1936 . Este un model elegant  care, de-a lungul timpului, a stat pe mese la dineuri oficiale, in restaurante celebre ale vremii dar si la mese festive in familie. Grosimea tacamurilor este de 3 mm.  https://icos.ro/index.php/despre-noi/

Acest produs este MARCA INREGISTRATA ICOS SIBIU.

Legaturi :Set tacamuri inox REGINA LUXSet tacamuri inox ANA MARIASet tacamuri inox IRIS, 48 pieseSet tacamuri inox EVA, 24 piese, Set tacamuri inox ADA

*Tacamurile sunt realizate de designeri romani, fiind marci inregistrate OSIM, fapt ce atesta preocuparea pentru  mentinerea si imbunatatirea calitatii produselor.

*Setul de tacamuri inox ROSE MARY 30 piese face parte din GAMA ICOS VINTAGE LINE, alaturi de modelele Regina,  ANAMARIA, ADA.

CARACTERISTICI PRODUS:

*Tacamurile au suprafetele super finisate, ceea ce le confera un aspect luminos si elegant.
*Tacamuri de calitate superioara, dintr-un otel cu un continut mare de nichel,ceea ce le confera rezistenta mare la ruginire si indoire.

*Utilizate conform instructiunilor isi pastreaza aspectul de nou pentru o perioada indelungata.
*Se pot curate atat manual cat  si in masina de spalat vase.

*Nu este recomandat sa se foloseasca produse abrazive pentru curatarea lor.

*Dupa spalare este recomandata uscarea lor cu un prosop moale pentru a pastra luciul original.

*Setul de  tacamuri contine:
-6 linguri de masa; 6 cutite de masa;   6 furculite de masa;  6 lingurite desert;  6 lingurite cafea

Set tacamuri inox REGINA LUXSet tacamuri inox ANA MARIASet tacamuri inox IRIS, 48 pieseSet tacamuri inox EVA, 24 pieseSet tacamuri inox ROSE  MARYSet tacamuri inox ADA

 

 

1 recenzie pentru Set tacamuri inox ROSE MARY 30 piese

  1. Mădălina

    Am cumpărat acest set și sunt foarte mulțumită! Este elegant , se simte foarte bine în mână, lingurile au dimensiune potrivită, iar cuțitele chiar bine constituite.
    În urma spălării în mașina pentru vase nu au suferit niciun fel de schimbări ca alte tacâmuri pe care le scoteam cu pete sau înnegrite.
    Recomand cu drag produsele ICOS !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.