DESPRE NOI

Icos Sibiu – traditie romaneasca din 1923.

Compania ICOS a fost infiintata in 1923 ca o firma romano-austriaca pe actiuni cu denumirea „Prima Fabrica Romana de cutite si Otelarii” .Compania austriaca mama, fondata in 1651,avea o indelungata experienta pe piata de profil din Europa, fiind furnizoarea mai multor case Regale.

Obiectul de activitate al firmei din Romania era fabricarea de cutite,tacimuri si articole din otel.Datorita experientei de sute de ani a firmei mama, produsele realizate se ridicau la cele mai inalte exigente de calitate si executie.In perioada interbelica printer clientii firmei s-a numarat, alaturi de restaurante celebre in epoca, si casa regala.

De la infiintare, din 1923, activitatea firmei a continuat fara intrerupere.De-a lungul timpului aici s-au produs o gama larga de articole din inox si lemn ptr. menaj:cutite de bucatarie, de uz gospodaresc, tacimuri din aluminiu,tacimuri cositorite, tacimuri cromate, tacimuri din inox, ustensile de bucatarie din inox, tavi din inox, vesela din inox,produse din lemn ptr. bucatarie, pardoseli din lemn, frize, scari din lemn, etc..

In present, cea mai mare parte din produsele ICOS sint marci inregistrate la OSIM, fapt care atesta preocuparea firmei pentru mentinerea si imbunatatirea calitatii produselor si a imaginii firmei pe piata.

Icos Trading distribuie in acest moment, pe linga produsele marca inregistrata Icos, o gama larga de articole din inox si lemn ptr. menaj, fiind cea mai mare firma de acest profil pe piata romaneasca, si continuatoarea unei traditii de peste 400 de ani.

Politica Icos este de a furniza produse de calitate la preturi accesibile pentru toti cumparatorii si de a pastra neintrerupta o traditie inceputa in 1651.

 

Cataloage ICOS  SIBIU periada interbelica 1936-1944

« de 3 »