Cutite traditionale din inox cu maner din lemn

Gama de cutite traditionale cu maner lemn este o gama de cutite produsa sub brandul Icos, brand sibian de traditie,prezent pe piata romaneasca din 1923, care ofera o gama variata de cutite de la cele traditionale la cele,moderne si profesionale.
Aceaste cutite sunt confectionate din otel de calitate, fiind utlilizate de macelari si nu numai, pentru sacrificare, transare, portionare, dar si pentru utilizarea de zi cu zi in bucatarie. Cutitele sunt de dimensiuni diferite, putand fi utilizate de cunoscatori, dar si de cei incepatori in ale bucatariei, fiind usor de manevrat.
Datorita designului rustic si a manerului de lemn, ele sunt potrivite pentru o bucatarie traditionala, dar si pentru o cabana de munte.
Recomandari:
– Curatarea:cel mai bun mod de a curata cutitele este prin spalare manuala cu apa calda si detergent lichid, fiind apoi uscate cu un prosop uscat.
-Ascutirea cutitelor:Cutitele trebuie pastrate intotdeauna ascutite. Un cutit tocit este periculos deoarece necesita mai multa forta si este mai probabil sa alunece si sa provoace o taietura. Folositi varianta adecvata de dispozitiv(masat, dispozitiv cu role ceramice, dispozitiv electric sau pietre de ascutit.

Afișez toate cele 10 rezultate

Afișez toate cele 10 rezultate