Publicat pe Lasă un comentariu

SPARANGHEL GRATINAT

Incearca aceasta reteta savuroasa si vei declara iubire sparanghelului💖!
Reteta: unge cu unt vasul termo dreptunghiular. Ia cite 3 sau 4 fire de sparanghel si infasoara-le in sunca( prosciutto, sunca de praga, etc.). Aseaza-le in tava si toarna deasupra sosul alb. Presara deasupra parmezan.
Da la cuptor 20 de minute la 200gC.
Sosul bechamel: rumeneste usor in 2 linguri de unt 2 linguri de faina. Ia vasul de pe foc si toarna treptat 2 cani de lapte amestecind incontinuu cu un tel din inox. Mai pune vasul pe foc mic si amesteca incontinuu pina se ingroasa sosul. Potriveste de sare si piper. Adauga doua miini bune de parmezan( cascaval, cheddar).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *