Publicat pe Lasă un comentariu

Paine cu usturoi si cascaval

Gata de bagat la cuptor.

 

Paine cu usturoi si cascaval.

Este usor de preparat si adauga un plus de savoare oaricarei mese.

Puteti folosi o paine rotunda, un colac impletit, o bagheta, o franzela. Noi am folosit un colac impletit.

Crestati painea pe verticala si apoi pe orizontala sub forma de grilaj.

Topiti in microunde 100 g unt amestecat cu putin ulei de masline. Amestecati untul cu sare, piper, usturoi granulat sau proaspat, verdeata tocata fin. Cu o pensula ungeti bine painea atit in exterior cit si in interior. Taiati cubulete de cascaval si introduceti-le in paine. Acum nu mai ramane decit sa dati painea la cuptor ptr 15 min la 180-200 grade C pana se rumeneste frumos. Se poate servi langa o supa, la felul doi dar e delicioasa mancata si singura .

Painea cu usturoi si cascaval merge grozav cu un pahar de bere langa! Pofta buna!

Tava cuptor Non StickTava rectangulara teflonata 35x27cm asimetrica cu manerTava ovala teflonata 35x23cm asimetrica cu manerPerie prajitura-siliconBol mixare/salata 0,5L /14cm

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *