Coş cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale
Set tacamuri inox REGINA LUX Set tacamuri inox REGINA LUX
116,18lei 58,00lei  
 
Recomandări
 

Despre noi

Compania ICOS a fost infiintata in 1923 ca o firma romano-austriaca pe actiuni cu denumirea "Prima Fabrica Romana de cutite si Otelarii" .Compania austriaca mama, fondata in 1651,avea o indelungata experienta pe piata de profil din Europa, fiind furnizoarea mai multor case Regale.

Obiectul de activitate al firmei din Romania era fabricarea de cutite,tacimuri si articole din otel.Datorita experientei de sute de ani a firmei mama, produsele realizate se ridicau la cele mai inalte exigente de calitate si executie.In perioada interbelica printer clientii firmei s-a numarat, alaturi de restaurante celebre in epoca, si casa regala.

De la infiintare, din 1923, activitatea firmei a continuat fara intrerupere. De-a lungul timpului aici s-au produs o gama larga de articole din inox si lemn ptr. menaj:cutite de bucatarie, de uz gospodaresc, tacimuri din aluminiu,tacimuri cositorite, tacimuri cromate, tacimuri din inox, ustensile de bucatarie din inox, tavi din inox, vesela din inox,produse din lemn ptr. bucatarie, pardoseli din lemn, frize, scari din lemn, etc.

In present, cea mai mare parte din produsele ICOS sint marci inregistrate la OSIM, fapt care atesta preocuparea firmei pentru mentinerea si imbunatatirea calitatii produselor si a imaginii firmei pe piata.

Icos Trading distribuie in acest moment, pe linga produsele marca inregistrata Icos, o gama larga de articole din inox si lemn ptr. menaj, fiind cea mai mare firma de acest profil pe piata romaneasca, si continuatoarea unei traditii de peste 400 de ani.

Politica Icos este de a furniza produse de calitate la preturi accesibile pentru toti cumparatorii si de a pastra neintrerupta o traditie inceputa in 1651.

Separat, cele doua materiale se bucura de o serie de avantaje si dezavantaje. Bumbacul este racoros, usor de curatat, hipoalergic, lasa pielea sa respire si se adapteaza usor si atunci cand temperatura este mai scazuta. Pe de alta parte, se scamoseaza usor, trebuie spalat cu atentie pentru ca nu retine bine culorile si, daca este uscat in uscator, poate dezvolta electricitate statica. Lenjerii de pat din poliesterul este durabil, se spala cu usurinta, nu retine umezeala si tine de cald. Dar nu detine o respirabilitate la fel de buna, este foarte dificil de calcat si nu este recomandat celor cu o piele mai sensibila.